ponedjeljak, 11. listopada 2010.

STUDIJSKI POSJET IZ PROJEKTA CNF CEE-a

Koordinacija mladih prošlog je vikenda posjetila Kamanje gdje se je susrela s članovima tamošnjih udruga Planinarskog društva Vrlovka, Udruge mladih 90-e, ozaljske Kulturne epidemije i Udruge mladih iz Žakanja.

S ciljem upoznavanja i razmjene dobre prakse i prijenosa iskustva, domaćini su prezentirali svoje inicijative i projekte iz rada u zajednici, pa je tako Udruga mladih Žakanje prezentirala svoj projekt „Proširimo horizonte mladima s ruralnog područja“ u okviru EU programa „Mladi na djelu“ te projekt „Sakupimo mlade – promijenimo svijet“. Kulturna epidemija iz Ozlja je predstavila svoj projekt organizacije edukativno – kreativnih ljetnih sadržaja za djecu i mlade, a Udruga mladih 90-te svoje aktivnosti organizacije rock koncerata i Colapis Rock Festa. Vrlo je zanimljiv i projekt “Vrlovke” koja radi na izgradnji mreže udruga mladih na širem području uz rijeku Kupu.

U posjetu je sudjelovalo 11 ZUKovaca, a posjetili smo i 300 metara dugu špilju Vrlovku, predivnu prirodnu atrakciju kamanjskog podzemlja.


Nema komentara: